• Razvlaževanje
Razvlaževanje prostorov

Razvlaževanje

V številnih domovih, garažah, kleteh in pisarnah, ne glede na njihovo starost, se pojavi vlaga, ki je lahko rezultat najrazličnejših dejavnikov.

Če se je tudi pri vas pojavila vlaga, vam z veseljem priskočimo na pomoč in odkrijemo razloge oz. dejavnike, ki so vzrok vlage, njihov vpliv zmanjšamo oz. odpravimo in saniramo nastalo škodo ter preprečimo njen ponovni pojav.

Da bi se izognili večjim stroškom se morate čimhitreje spoprijeti s prvim pojavom vlage. Kot že veste, pojavu vlage v prostoru kmalu sledi nastanek zidne plesni, ki pa dodatno negativno vpliva na vaše zdravje in zdravje ostalih, ki se zadržujejo v tem prostoru.

Če ste začutili oz. opazili, da prostor premalo “diha” in se v njem zadržuje vlaga, nudimo tudi meritev vlažnosti v zraku, zidovih in drugih materialih, tako da se lahko prepričate o dejanskem stanju vašega prostora in tako preprečite morebitne težave v prihodnosti.

Preventiva je vedno boljša in cenejša od kurative. Pri reševanju problematike z vlago imamo obilico izkušenj in znanj. Pri svojem delu uporabljamo zmogljive razvlažilce in natančne merilnike (higrometre). Ti razvlažilci v kratkem času izsušijo vlago in skrajšajo čas sanacije.

Če se želite dokončno znebiti vlage in njenega ponovnega pojava ali pa rabite strokovnjaka, ki bo opravil meritve in vam svetoval pri preprečevanju njenega pojava, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali.

Oglejte si naš cenik!

Na voljo pri naših pooblaščenih prodajalcih. Z naročilom možna dostava tudi po pošti.

Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo!